Yay! Younger seizoen 7 staat vanaf déze datum op Videoland

Eindelijk!

Lees ook

Paramouth+ maakt onlangs bekend dat het laatste seizoen van Younger 15 april in première gaat. Het was echter nog even gissen wanneer de hitserie in Nederland te zien is. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten, want seizoen 7 is vanaf 21 april te zien op Videoland!

Seizoen 7

Het zesde seizoen van Younger eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Fans van de serie kunnen dan ook niet wachten op het nieuwe seizoen. De cast en crew zouden eigenlijk al eerder beginnen aan de opnames van Younger, maar door de komst van het coronavirus was dat niet mogelijk.

De huidige pandemie zal echter geen rol spelen in het laatste seizoen van Younger. “We hadden al veel afleveringen geschreven, voordat de pandemie begon”, deelde creator Darren Star met Us Weekly. “Bovendien gaat het zevende seizoen verder waar het laatste seizoen was geëindigd. Dus voor de pandemie.”

Laatste seizoen

Helaas moeten we na seizoen 7 echt afscheid nemen van onze favoriete personages Liza Miller (Sutton Foster) en Kelsey Peters (Hilary Duff). Gelukkig is er ook goed nieuws: zo bevestigde Darren dat er ook een spin-off in de maak is over Kelsey Peters.

Bekijk de trailer van seizoen 7 van Younger hieronder. Het laatste seizoen belooft veel goeds!

Bron: Grazia | Beeld: Younger | Video: YouTube, Videoland

Laatste nieuws

Zie ook