Dit sportshirt is de onverwachte trend du moment 

Polo's, move over!

Lees ook

We hebben allemaal onze eigen stijl en rugby shirts weren’t in it. We wisten van het bestaan van het spel, maar fashionable bestempelden we de bijbehorende outfits niet. Of eigenlijk: nog niet. We moeten nu toch terugkomen op ons eerder gemaakte statement, want rugby shirts zijn hot and happening en voorzien je outfit van casual chique vibes.

Rugby shirts 

De typerende sportshirts met strepen en een kraag werden voornamelijk gespot op het rugbyveld. Maar, er is een nieuw speelveld: Instagram. Influencers en modellen hebben het lange mouwen-item omarmd en maken duidelijk dat de rugby shirt de wardrobe staple van dit seizoen is.

Styling

Hoewel we weinig van de sport weten, weten we wél hoe je het rugby shirt draagt. Een paar denim jeans gaat hand in hand met rugby shirts en een setje opvallende oorbellen geeft je look een gepolijste finishing touch. Wil je je outfit iets meer glamour geven dan dat? Combineer het rugby shirt met een paar opvallende chunky kettingen.

Combineer het shirt met je fijnste broek en een paar comfortabele sneakers als je het graag een beetje sportief houdt. Nog steeds niet helemaal zeker van deze trend? Wij zochten wat inspiratie voor je op. Oh, en ook actrice Mindy Kaling is fan!

Bron: The zoe Report | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook