Winnen: 4x een tas uit de eco-collectie van Herschel Supply t.w.v. €119,99

Fashionable én sustainable.

Kun je ooit te veel tassen hebben? Het is de vraag die menig modeliefhebber zichzelf stelde wanneer ze weer een pareltje van een tas in handen had. Maar in 2021 willen we naast modebewust ook milieubewust zijn. De eco-tassencollectie van Herschel Supply komt dus als geroepen. En nog leuker: wij mogen een aantal exemplaren weggeven!

Herschel Supply

De eco-collectie van Herschel Supply is hier! Het tassenmerk komt dit voorjaar met een scala aan Herschel-stijl bags die duurzaam zijn gemaakt van gerecyclede stoffen. En daarbij werden zelfs de kleinste details niet overgeslagen. Ook de voering en het label zijn gemaakt van gerecyclede stoffen en dito materialen.

Het merk besloot het niet klein aan te pakken bij de lancering van deze eco-lijn. Zo zijn de Classic XL rugzak, Heritage rugzak, Nova Mid-Volume rugzak, City Mid-Volume rugzak, Retreat rugzak, Herschel Little America rugzak en Novel duffelbag allen opnieuw gemaakt om ze in een eco-jasje te kunnen steken.

Elke tas in de collectie is gemaakt van tussen de 11 en 22 gebruikte waterflessen. Deze zijn verzameld (goed bezig!), schoongemaakt, gesmolten, gesponnen en vervolgens geweven tot stof. Formidable, right! En daar houdt het niet op, want Marie Claire mag 4x de Little America – Ash Rose t.w.v. €119,99 weggeven.

Winnen

Wil je kans maken op een Herschel Supply tas uit de eco-collectie? Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom je de tas graag wilt winnen. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Voorwaarden

Deze actie loopt tot vrijdag 23 april 2021. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Bron: Herschel Supply | Beeld: Herschel Supply

Laatste nieuws