De broek die weer gezien mag worden: zo draag je witte jeans 

Een aantal stylingtips.

Het begin van de zomer is het onofficiële startsein om weer witte jeans te dragen. Maar – zo weten we – fashion rules are made to be broken. De witte jeans mag nu weer tevoorschijn getoverd worden en dit is hoe je de broek draagt.

Witte jeans

Ook een winterwit is prachtig om in te shinen tijdens het koudste seizoen van het jaar, maar vooral in de zomer rukt de witte broek weer op. Een gebroken wit, een ivoorkleur, een pareltint, het item komt in verschillende kleuren en is eigenlijk essentieel voor elke garderobe.

Haal je witte jeans weer uit de kast (of maak onmiddellijk een shopafspraak bij je favoriete winkel) en hul je in het item du moment. De klassieke garderobecomponent verdient wel een goede styling. Wij verzamelden wat inspiratie voor je.

Combineer met zachte kleuren

Een witte broek ziet er zomers uit en die feel kun je behouden door het te combineren met andere zachte kleuren of pasteltinten.

Combineer met neutrals 

Zou je een bepaalde outfitcombinatie normaliter dragen met een regular jeans? Ga dan voor een denimswap, want vaak staat ook een witte jeans prachtig onder dat ene shirt, die ene blazer of dat ene jasje.

Monochroom

We willen niet zeggen dat monochroom the way to go is wanneer je een witte jeans wilt combineren, maar het geeft je voorkomen wel onmiddellijk een chique uitstraling. Die witte schoenen, witte top en witte jeans mogen afgemaakt worden met accessoire in een andere kleur voor wat speelsheid.

Be bold 

Dat wit een zachte tint is, betekent het niet dat het alleen met dito kleuren gestyled kan worden. Zo kun je gaan voor een monochroom outfit die je afmaakt met opvallende schoenen. Of draag juist een opvallende top boven je jeans. Door te gaan voor gedurfde items, geef je je voorkomen een stoere look.

Bron: Town and Country Mag | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws