Hebben: ontdek nu Combray en ontvang 20% korting op het gehele assortiment

Speciaal voor alle Marie Claire lezers!

Lees ook

Het unieke product dat slechts uit twee ingrediënten bestaat: Combray. Deze huidolie bestaat enkel uit Oxofulleram en de hoogste kwaliteit cosmetische oliën.

Krachtige antioxidant

Oxofulleram is een uniek en erg krachtige antioxidant, die je alleen in Combray vindt. Antioxidanten spelen een belangrijke rol bij de gezondheid van jouw huid. Het zijn stoffen die schade in jouw lichaam als gevolg van oxidatieve stress tegengaan. Oxidatieve stress ontstaat door huidveroudering, luchtvervuiling, blootstelling aan de zon en ontstekingen.

Wat doet het?

Door de hoge concentratie Oxofulleram hebben alle oliën een donkere kleur en een krachtige werking. Door dagelijks gebruik van de olie van Combray verminderen rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken aanzienlijk, ook poriën minimaliseren. De huidolie werkt helend en kalmerend op een rode geïrriteerde of gestreste huid. Het verbetert het aanzien van huidongemakken.

Korting

Een prachtige huid speciaal voor alle Marie Claire lezers! Met code ‘MarieClaire20CS’ ontvang je maar liefst 20% korting op het gehele assortiment! Geldig tot 01-06-2021. Klik HIER om het assortiment te bekijken.

Beeld: Combray

Laatste nieuws

Zie ook