Beha’s en blazers blijken de fashioncombinatie van het jaar 

Rest je nog één vraag: ga jij deze trend overnemen? 

Lees ook

De beha is al lang niet meer het item dat enkel een functionele waarde heeft. De beha mag gezien worden. Zeker nadat Madonna zich zo'n dertig jaar geleden hulde in Jean Paul Gaultiers roze cone bra zijn we overtuigd van de fashionable waarde van de bustehouder. Zelf een statement maken met een beha is alleen wel even andere koek, al brengt deze blazer-behatrend je wellicht op andere gedachten.

De trend

Hoewel deze trend voor sommigen onwennig zal zijn, is het niet de eerste keer dat de modewereld ondergoed flasht. Denk aan de string die in de zero’s ver boven de low waist jeans uitstak. Maar het is anno 2021 niet de slip die gezien mag worden, maar onze beha. Als accessoire.

Stijlen

De blazer-behatrend klinkt bloot, en dat is-ie ook ergens wel, maar je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. You see, blazers zijn behoorlijk verhullend als je besluit het jasje dicht te dragen. Al is het natuurlijk helemaal aan jou hoe jij deze trend wilt vormgeven.

Deze stijl kun je dragen met elke beha waar jouw lingerie minnende hart maar sneller van gaat kloppen. Van een balconette tot een bralette en alles wat daar maar tussenin zit. Voor een minder behagevoel, kun je gaan voor de knitted bra of een sportbeha. En is het allemaal toch niet echt jouw ding, maar vind je deze trend wel heel mooi? Ga dan voor een prachtige crop top onder een blazer.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook