Hebben: je kunt alsnog een ticket voor Lowlands scoren

De laatste kaarten gaan vanavond in de verkoop.

In 2020 misgegrepen voor een Lowlands kaartje? Dan hebben we goed nieuws! Vanavond om 20.00 uur krijg je namelijk een tweede kans om alsnog een ticket voor het festival in augustus te scoren via Ticketmaster. Go get 'em!

Tickets vrijgekomen

Hoe het mogelijk is dat er een tweede verkoop plaatsvindt? Nou dat zit zo: een aantal mensen hebben een terugbetaling aangevraagd voor hun ticket voor de editie van 2020. Hoewel het festival binnen een aantal uur uitverkocht was, ging het afgelopen zomer door de pandemie niet door. Het overgrote deel van de festivalgangers heeft zijn tickets bewaard, maar een beperkt aantal is dus weer vrijgekomen. Een woordvoerder geeft aan dat het om “een kleine 1500” kaarten gaat. Wees er dus snel bij!

Lowlands

Het meerdaagse festival vindt plaats van 20 tot en met 22 augustus op het festivalterrein in Biddinghuizen. De organisatie gaat ervan uit dat Lowlands door kan gaan, maar houdt er tegelijkertijd rekening mee dat het opnieuw moet worden verplaatst. Zo is het festival niet alleen afhankelijk van de coronamaatregelen in Nederland, maar ook van die in het buitenland waar een deel van de artiesten vandaan moet komen. Er wordt ook rekening gehouden met extra eisen die de overheid stelt aan het bezoek van festivals.

Ticket scoren? Dat kan hier.

Bron: ANP | Beeld: Krists Luhaers

Laatste nieuws