Win: een weekendje toeren in de nieuwe Ford Mustang Mach-E 

Tijd voor een roadtrip! 

Lees ook

Langzaamaan wordt er weer wat meer mogelijk in Nederland. We hoeven niet meer op tijd thuis te zijn, kunnen weer borrelen op het terras en er kan weer gewinkeld worden zonder afspraak. No wonder dat het idee van een roadtrip ons weer een beetje begint te prikkelen.

De Ford Mustang Mach-E

Wat staan we te popelen om weer te kunnen reizen! Maar anno 2021 willen we dat het liefst wel een beetje verantwoord doen. Bij vliegen zetten we inmiddels wat groene vraagtekens en van de CO2-uitstoot van benzineauto's weten we dat het niet goed is voor het milieu. Een beter alternatief? Reizen met de elektrische auto.

Een manier om je ecologische voetafdruk te verkleinen is door de benzine-auto in te ruilen voor een elektrische variant. En de elektrische Ford Mustang Mach-E is zo'n elektrische wagen die zeker een kans verdient. Een ruime auto met een interieur dat van alle gemakken is voorzien (denk: voorverwarmen en koelen op afstand, een piekfijn navigatiesysteem en een goede geluidsinstallatie).

Afstand en snelheid

Een groot ding in het overstappen van een benzineauto naar een elektrische auto is voor velen de angst voor de lege batterij. Maar zo’n elektrische auto, die kan dus best kilometers maken. Met een volle accu leg je in de Mustang Mach-E zo’n 440 kilometer af. Ga je voor de uitvoering met de optie extra bereik? Dan heeft de wagen een actieradius van 610 kilometer! Daarmee kun je met gemak van de ene kant van Nederland naar de andere kant rijden.

Bovendien lijkt-ie qua snelheid zeker niet onder te doen aan de dikke bakken die je op de weg ziet. Met standje 'Untamed' kun je in 5,1 seconden van nul naar honderd kilometer per uur, mocht je dat willen. De auto is daarnaast ook nog uitgerust met een twee andere standen: ‘Active’ en ‘Whisper’. Bij eerstgenoemde is de auto het meest gebalanceerd en rijdt-ie fijn als je een actieve rijstijl hebt. Ga je voor de ‘Whisper’-stand? Dan heeft de auto een iets kalmere respons bij het gas geven en sturen, zo ondervond Marie Claire’s Marjolein al toen ze de Ford Mustang Mach-E mocht testen. Ben jij ook wel benieuwd hoe de Ford Mustang Mach-E rijdt? Dan hebben we goed nieuws. Jij kunt er een weekendje mee toeren!

Winnen

Wil je kans maken op deze leuke ervaring? Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom en met wie jij graag een weekendje met de elektrische Ford Mustang Mach-E op pad wilt. De datum waarop je in de toffe wagen mag rijden is in overleg met de winnares. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 26 mei. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Beeld: Hélène Wiesenhaan

Laatste nieuws

Zie ook