Met déze lifehack maak je verborgen categorieën op Netflix zichtbaar

Er staan namelijk meer films op het videoplatform dan je denkt.

Lees ook

Ben jij altijd langer bezig met het zoeken van een film op Netflix dan met het kijken ervan? En heb je het idee dat je Netflix zo onderhand wel hebt uitgespeeld? Think again. Er staan namelijk meer films op het videoplatform dan je denkt. En zó kun je die vinden.

Meer kijkaanbod

Ken jij het hele aanbod films en series van Netflix al helemaal uit je hoofd? Dan is het hoog tijd voor iets nieuws. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken voor nog meer kijkaanbod. Er is namelijk een nieuw technisch snufje beschikbaar waardoor je nóg meer titels kunt zien op Netflix.

We hebben het over Netflix Hidden Categories, een heel slimme Chrome extensie die je kunt downloaden in je browser. Wat doet het dan precies? De extensie laat je alle — ja, echt álle — categorieën zien op Netflix. De functie was al beschikbaar door een van de geheime trucs te gebruiken die op het internet rondgaan, maar nu installeer je de extensie dus in een paar klikken. Het enige dat je nodig hebt is Google Chrome of Firefox als internetbrowser.

Hidden Categories

Met dank aan Netflix Hidden Categories ontdek je weer een schat aan verborgen series en films, die je niet standaard te zien krijgt op je scherm wanneer je ‘gewoon’ door Netflix scrolt. We kunnen ons ook voorstellen dat je niet zit te wachten op een enorme lijst met films en series die er te zien zijn. Goed nieuws: je kunt ook je favorieten aangeven. Zo krijg je alleen titels te zien die bij jouw interesses passen. Handig! Maak je agenda vanavond en de komende avonden maar vrij, want jij hebt een heleboel nieuwe films en series om te kijken. Bingen maar!

Wil jij de verborgen categorieën zichtbaar maken? De extensie is beschikbaar voor Google Chrome en Firefox, download hem hier.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook