Meghan Markle brengt kinderboek uit geïnspireerd op Harry en Archie

Hertog van Sussex, voormalig actrice, founder van Archewell en nu ook: kinderboekenschrijfster.

Lees ook

Zwanger of niet: hertogin Meghan Markle weet precies hoe ze alle ballen als post royal hoog moet houden. Ze is een zakenvrouw, een moeder, een echtgenote en binnenkort ook een published author. Volgende week komt de ex-actrice met haar allereerste boek The Bench. Een verhaal dat voortvloeide uit een vaderdaggedicht dat Meghan twee jaar geleden voor prins Harry schreef.

The Bench

Op 8 juni verschijnt The Bench, een kinderboek van de hand van Meghan. Volgens het persbericht was de inspiratiebron achter het prentenboek een gedicht dat de hertogin van Sussex een maand na de geboorte van zoontje Archie schreef voor prins Harry, voor zijn eerste Vaderdag. Het boek gaat dan ook over de “speciale band tussen vader en zoon – gezien door de ogen van de moeder.”

Moderne familie

Het boek “legt op ontroerende wijze de veranderende en groeiende band tussen vader en zoon vast, en herinnert ons aan de vele manieren waarop liefde vorm kan krijgen en kan worden uitgedrukt in een moderne familie.” Dat alles wordt vergezeld met waterverfillustraties van Christian Robinson. In de eerste prenten spotten we al iemand die very much op prins Harry lijkt.

“Ik hoop dat The Bench net zo herkenbaar is voor iedere familie, hoe die ook is samengesteld, als voor de mijne”, aldus Meghan. Dat we via een prentenboek een inkijkje moeten krijgen in het gezinsleven van de Sussexjes, soit!

Prins Charles & Sarah Ferguson

Het uitbrengen van kinderboeken is een populair thema onder de royals. Meghan's schoonvader prins Charles kwam al in 1980 met een prentenboek op de proppen en tante Fergie, de hertogin van York, heeft al meer dan twintig kinderboeken op haar naam staan. Het zou ons niet verbazen als de hertogin van Sussex in haar voetsporen treedt: Nu de babydochter van Harry en Meghan on the way is, zit een vervolgboek over de band tussen vader en dochter er natuurlijk dik in. En het is duidelijk dat de Sussexjes ook als ex-royals niet stilzitten!

Bron: Beau Monde, E! | Beeld: Brunopress, Twitter | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook