Deze blonde haarkleurtrends ga je dit seizoen veel zien

Coconut blonde, anyone?

Lees ook

Asblond is al jaren een absolute favoriet onder faux blondes. Deze zomer maakt deze blonde haarkleur plaats voor een aantal andere tinten. Dit zijn de blonde hair colour trends die we dit seizoen veel zullen spotten.

Blonde haarkleuren

De lente brak een dikke maand geleden aan. De meteorologische lente dan. Op echt lenteweer moeten we nog even wachten. Maar wanneer de eerste zonnestralen doorbreken is dat voor velen het moment om ook hun hairdo van wat zomerse warmte te voorzien.

Of je momenteel een korte look rockt of voor fabelachtige lange lokken gaat, een kleurtje is er zo ingedaan. Adam Reed, editorial ambassadeur van L’Oréal Professionnel deelt wat de blonde kleuren van dit seizoen gaan worden.

Bardot blonde 

“Nu de kappers zo lang dicht zijn geweest, willen mensen graag iets dat luxe uitstraalt”, vertelt de professional aan Stylist. Met Bardot blonde (geïnspireerd op Brigitte Bardot) kun je je manen van die luxe voorzien. “Bardot blonde is een nostalgische kleur.” De kleur is zacht en bevat kartelachtige tonen die natuurlijk ogen.

Reel blonde

Reel blonde is de volgende trend waarvan Reed vermoedt dat we 'm veel gaan terugzien. Het is volgens hem een 'hypermoderne, rauw blonde kleur'. Onder anderen Billie Eilish en Selena Gomez gingen al voor deze kleur.

Meet jezelf deze stijl echter niet zomaar aan. Reed raadt mensen met donkerder haar aan om eerst goed met een kapper te overleggen over deze kleur. “De kans is aanwezig dat je anders je haargezondheid op het spel zet.”

Toasted coconut

Gek op de asblonde trend, maar op zoek naar iets anders? Let us introduce you to toasted coconut. Deze haarkleur leent zich perfect voor mensen die van nature donkerder haar hebben. “Het is een frisse variatie op 'bronde' haar en het draait om donkere roots die langzaam overgaan in stralende, ijsblonde punten.”

Rosegoud

Een tijdloze kleur die we elk jaar weer tegenkomen is toch wel rosegoud. Het is de kleur die blondines graag in hun lokken verweven om hun blonde coupe te verfrissen. “Het is een subtiele kleur die zowel verfijnd als een beetje punkachtig is.”

Bron: Stylist | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook