Summer checklist: trends die je deze zomer in je kast wilt hebben hangen 

Tijd voor een garderobe-update! 

Lees ook

De dagen worden steeds langer, de temperaturen nemen toe en ook de maatschappij gaat langzaamaan open. Het klinkt als de perfecte gelegenheid voor een wardrobe refresh. Neemt bij jou ook de behoefte naar zomerse silhouetten en luchtige kleding toe? Dan doen we graag de volgende suggesties.

Overhemden in felle kleuren 

Oxford overhemden zijn ware wardrobe staples, maar dit seizoen gaat het zachtblauwe plaatsmaken voor bright colors.

Childlike sieraden

Onze interesse in nostalgie is nog altijd aanwezig. Je ziet het onder andere terug in de comeback van verscheidene 90's trends. Met die sieradentrend van dit seizoen breng je een eerbetoon aan je kindertijd. Geen geregen spaghetti-creaties, maar kleurrijke kralen die een dikke knipoog geven naar de kettingen en armbandjes die we vroeger droegen.

Gehaakte items

Retroliefhebbers kunnen deze zomer hun hart ophalen met gehaakte fashion. Tops, tanktops, broeken of een two-piece. Deze zomer hoef je je niet in te houden.

Kreukelstoffen

Nog zo'n trend die een comeback maakt: kreukelstoffen. Niet zo extravagant als in de zeroes, maar de kreukel mag zeker gezien worden in de zomer.

Taillebanden

Banden en strikken gaan deze zomer menig taille sieren. De meeste kleding die is voorzien van een dergelijke band komt in het zwart of wit, wat je look een verfijnde finishing touch geeft.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook