Stylish en comfortabel: button-down jurken zijn de trend van deze zomer

De bescheiden jurk die een lofzang verdient.

Als we onszelf in coronatijd een gewoonte aanleerden op fashiongebied, was het wel dat wat we droegen comfortabel moest zijn. Noem het goed prioriteren. We trekken die trend zeker door naar de zomer en het item dat we dan met furore gaan dragen is de comfortabele button-down dress.

De jurken

Het duurde even, maar de transitie van koud naar warm weer lijkt eindelijk in gang. Winterjassen en truien gaan dus in de kast. Als je op zoek bent naar een nieuwe basic om aan je lente- of zomergarderobe toe te voegen, zit je met een button-down jurk altijd goed.

Het zal geen verrassing zijn dat de button-down dress wordt gekenmerkt door een rij knopen aan de voorkant. En deze knopenjurk is misschien wel de meest veelzijdige jurk die er is. Het past in de stijl van minimalisten, maar ook zij die er een uitbundigere stijl op nahouden kunnen er alle kanten mee op. Think accessoires.

Inspiratie

De jurken kunnen classy gedragen worden met hakken, of stoer met chunky boots. Heb jij de button-down jurk nog niet in het vizier. Dan overtuigen de volgende looks je wellicht!

Bron: Stylist | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws