Vaderdag: dit zijn de leukste cadeaus om je vader mee in het zonnetje te zetten 

Voor de leukste vader die er is.

vaderdagcadeaus

Hoewel vaders vaak bescheiden zeggen dat ze niets hoeven voor Vaderdag (of eigenlijk gewoon niet weten wat ze willen), is met lege handen aankomen geen optie. Met deze cadeaus zit je gelukkig goed.

Borrelen op het terras

Is je vader niet zo van de materialistische cadeaus? Dat kan. In dat geval kun je je pa een plezier doen door hem een ervaring cadeau te geven. Nu kun je groots uitpakken (denk: parachutespringen), maar soms zit geluk gewoon in de kleine dingen. Ga samen met je vader het terras op en geniet van een hapje en een drankje. Het zijn vaak deze momenten waar je later met plezier op terugkijkt.

Sauvage van Dior

Het parfum Sauvage van Dior wordt ook wel een van de lekkerste mannengeuren genoemd. De geur van Dior-parfumeur François Demachy is aards met tinten bergamot, hout en vanille. Een geur waar je de parfumdragende vader zeker een plezier mee doet.

Gepersonaliseerd whiskyglas 

Voor velen is een flesje goede wijn of een fijne whisky een veilige keus wanneer het gaat om vadercadeaus. Nipt je vader graag van een Johnnie Walker of een Jameson? Geef hem dan een gepersonaliseerd whiskeyglas van Personello cadeau.

Sokken

Het was vroeger wellicht het cadeau dat je gaf als je het écht niet wist, maar sokken zijn in cadeauwereld de afgelopen jaren behoorlijk in aanzien gestegen. Ja, het is praktisch, maar het is ook leuk! Wie wordt er nu niet blij van een paar Happy Socks?

Leren schort van Henk Schiffmacher

Is je vader de man die in de zomer altijd achter de barbecue staat of luxueuze vleesgerechten uit zijn (koks)mouw schudt? Dan zou je hem een plezier kunnen doen met het leren schort van Witloft die door tattoo-artist Henk Schiffmacher is voorzien van een unieke print.

Lifestyle
  • BrunoPress, Instagram