Deze geliefde dierenprint keert ook deze zomer terug

Yay or nay?

Lees ook

Een goede print fleurt je outfit vaak direct op. Waar de een fan is van een vrolijke bloemenprint, gaat de ander liever voor een dierenprintje. Zo doet de slangen-, zebra- én koeienprint het nog steeds goed, maar er steekt er toch echt eentje bovenuit die je deze zomer weer veel voorbij gaat zien komen. We hebben het natuurlijk over de leopard print.

Luipaard

Een paar zomers terug maakte de luipaardprint officieel een herintrede in modeland. Enne, ook anno 2021 is de print nog steeds niet weg te denken. Mede dankzij modemerken als Ganni en H&M, is de look op de achtergrond blijven sudderen. Er zijn zelfs modeliefhebbers die de trend als een basic item hebben beschouwd. En als er een ding zeker is, dan is het wel dat je de print ook deze zomer veel terug gaat zien.

Spotted

Natuurlijk speelt de fashion industrie in op de trend, waardoor je de luipaardprint in veel winkels zult treffen. Denk aan jurken (mini's, midi's én maxi's) en bucket hats, maar ook aan jassen en button-down shirts. De opties zijn in ieder geval enorm! Benieuwd hoe je de trend styled? Verschillende modeliefhebbers hebben de print omarmd en laten op hun feed zien hoe je het item combineert. Perfect als je je zomercapsule wilt aanvullen met een beetje fun.


Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook