Denim cut-offs: dit is hoe je ze in de zomer kunt stylen 

Denim is the way to go, ook in de zomer!

Lees ook

Zwierige zomerjurken, vederachtige rokjes en dito jumpsuits. In de zomer draait het allemaal om luchtige stukken. Of het betekent dat je je good ol’ denim pas in het najaar weer ziet? Nee, hoor. Denim cut-offs zijn een ware summer staple en dit is hoe je de shorts deze zomer draagt.

Denim shorts

We hebben er lang op moeten wachten, maar in de afgelopen dagen ervoeren we weer hoe het Nederlandse klimaat ook kan zijn. En dat was nog best wel wennen, temperaturen die opeens boven de 25 uitkomen. Tijd om onze mode erop aan te passen.

De denim cut-off is misschien wel het meest casual kledingstuk dat jij in je kast hebt hangen voor zomers weer. Al gaat het allemaal om de styling. Met flipflops en een neutraal t-shirtje is de outfit niet erg interessant. En hoewel ook daar niets mis mee is, kun je de zomerse look al snel interessant maken door het te combineren met een specifieke items.

Combineren

Combineer een short met een blazer, met een paar opvallende schoenen (of zelfs laarzen) en je look ziet er meteen more fashionable uit. Zoals we al zeiden, it’s all about the pairing. Wij zetten daarom enkele suggesties op een rij hoe jij je denim shorts kunt dragen.

Long denims met (strappy) heels

Cut-offs horen per definitie niet altijd kort te zijn. Lange denim shorts zijn minstens zo stijlvol, zeker als je ze combineert met heels.

Met een blouse

Op de iets minder hete dagen kun je je shorts prima combineren met een blouse. Of je gaat voor de variant met lange of korte mouwen is helemaal aan jou. Draag de blouse los als een blazer, of tucked in.

Met een blazer

Altijd classy: de combinatie van een shorts met een blazer.

Minimalistisch

In de zomer is het oké om je outfit simpel te houden. Een short met een basic shirt werkt ook, zeker als je het draagt met stijlvolle details. Denk aan ballerina's of met een eyecatching riem.

Bron: Coveteur | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook