Looking good: deze roze beach bar opent binnenkort in Amsterdam

WONDR komt met een nieuw Instagram-walhalla waar je kunt genieten van de lekkerste drankjes.

Lees ook

Op een roze strand met palmbomen genieten van de lekkerste drankjes? Het kan binnenkort! Op 8 juni opent WONDR, die we al kennen van de WONDR Experience in Amsterdam, de openluchtbar Pink Beach in Amsterdam.

Pink beach

Amsterdam is weer een hotspot rijker: vanaf 8 juni kun je een bezoekje brengen aan openluchtbar Pink Beach. Op nog geen tien minuten afstand van Amsterdam Centraal Station, waan je je in een wondere wereld en voelt het alsof je een dagdroom instapt.

De compleet roze ‘strand’-bar heeft een 300m2 terras en is dankzij het roze zand, de palmbomen en een lagoon-achtige ballenbak de ultieme dreamscape. “We wilden een droomwereld creëren waar gasten zich wanen in tropische sferen. Een plek waar mensen kunnen genieten van lekkere cocktails met hun voeten in roze zand”, vertelt WONDR Founder Sarah Mendes over Pink Beach. Wat ons betreft is dat helemaal gelukt.

Reserveren maar

Pink Beach opent op 8 juni haar deuren aan de Meeuwenlaan 88 in Amsterdam. Dit roze walhalla is van maandag t/m donderdag van 12.00 uur tot 20.00 uur en op vrijdag t/m zondag van 12.00 uur tot 24.00 uur te bezoeken. Bezoekers moeten wel van tevoren online een tafel of een plek in een van de lounges reserveren.

Reserveren kan via de website van Pink Beach.

Pink Beach in Amsterdam

Bron: WONDR | Beeld: Sex and the City, WONDR

Laatste nieuws

Zie ook