De bandana-top uit de zeroes maakt een comeback

Yay or nay?

bandana-top

De situatie rondom corona lijkt steeds beter onder controle en daarom maken we ons op voor een zomer vol socializing. Of we gaan uitpakken met onze outfits? Jazeker, en dat gaan we en masse doen met outfits uit het verleden. We schreven al dat de tube-top en haltertop deze zomer terug zijn, maar ook de outgoing bandana-top maakt z’n herintrede in society.

Dragen

Trends uit de jaren ’00 lijken momenteel populairder dan ze back then waren. Het lijkt erop dat de bandana-top een item is dat we deze zomer veel voorbij zien komen. Wellicht komt het door de veelzijdigheid van bandana's zelf. Hoewel het hot is om ‘m als top te dragen, kun je de sjaal (want dat is het eigenlijk) ook aan je tas binden, om je nek dragen of als haaraccessoire om je haar knopen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waag jij je aan de top-trend? Good for you! Want ook met de bandana als top kun je eindeloos variëren. Zo staat de bandana mooi boven vrijwel elke jeans en zijn de tops verkrijgbaar in oneindig veel kleuren. Zo kun je experimenteren met de look en creëer je altijd de uitstraling die bij jou past. Enne, als je nog wat inspiratie kunt gebruiken? Scroll dan vooral verder want wij verzamelden wat looks voor je. Time to channel your inner zeroes.

Fashion
  • Popsugar
  • BrunoPress, Instagram