Good to know: met deze nieuwe functie op Tinder kom je je ex niet meer tegen

Het kan nogal awkward zijn om een oude bekende tegen te komen.

functie Tinder

Tegenwoordig zijn er een hoop datingapps te vinden, denk aan Bumble, Inner Circle, Hinge en Tinder. Enne, er wordt nog altijd fanatiek gebruikgemaakt van deze apps. Ook tijdens de lockdown werd er lustig op los geswiped, om vervolgens een heleboel nieuwe matches te hebben. Het kan soms alleen wat awkward zijn wanneer je een bekende tegenkomt, helemaal wanneer het je ex blijkt te zijn. Maar daar heeft Tinder nu iets op bedacht. Thank goodness!

Nieuwe functie

Ongemakkelijke momenten tijdens het swipen zijn verleden tijd door de nieuwste functie van Tinder. De datingapp komt namelijk met een functie waarmee je zelf kunt bepalen wie je allemaal wil tegenkomen bij het swipen. De ‘Block Contacts’-functie geeft je de mogelijkheid om in instellingen aan te geven welke telefooncontacten je niet wil zien op de datingapp. Je broer, ex of je collega bijvoorbeeld. De app filtert deze contacten er dan automatisch uit.

Zorgeloos swipen

“We kunnen je misschien niet behoeden voor lastige ontmoetingen in de koffieshop, maar we geven je meer controle over je ervaring op Tinder”, vertelt Bernadette Morgan, Group Product Manager, Trust & Safety bij Tinder. “We introduceren ‘Block Contacts’ als een extra hulpmiddel voor gebruikers om zorgeloos nieuwe connecties te creëren.” Aha! Dat gaat je een hoop ongemakkelijke momenten schelen.

Misschien ook voor jou:
Deze dingen kun je maar beter niet op je datingprofiel zetten
Lifestyle
  • Dingen voor Vrouwen
  • Jenny Ueberberg