Actie: 8x Marie Claire + Pearl Hoops van Lisa Huiberts voor slechts €30

Je ontvangt nu maar liefst 74% korting!

Lisa Huiberts

Neem je nu een abonnement op Marie Claire, dan krijg je deze oorbellen van Lisa Huiberts ter waarde van € 69,95 cadeau. Ze zijn gemaakt van sterling zilver met een 14-karaats gold plating en twee prachtige parels.

Lisa Huiberts

Ontdek de mooiste handgemaakte sieraden van parels en andere schatten uit de natuur van Lisa Huiberts. Ieder sieraad is met liefde voor jou gemaakt. Bekijk 'hier' de gehele collectie.

Actie

Je ontvangt nu maar liefst 8x Marie Claire + Pearl Hoops van Lisa Huiberts t.w.v. €69,95 voor slechts €30 (i.p.v. €115,95)! Dat betekent dat je maar liefst 74% korting krijgt én acht keer de MC op je deurmat verschijnt. Gebruik maken van deze fijne actie? Klik dan HIER. Veel plezier!

Voorwaarden

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2021 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Het abonnement loopt automatisch door. Marie Claire kost in de winkel € 5,75. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.

Lifestyle
  • Lisa Huiberts