Zo krijg je een perfecte glowy huid zonder zelfbruiner

Deze geniale hack wil je uitproberen.

Lees ook

Nog drie dagen te gaan en de zomer (21 juni) is officieel begonnen. Wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat we nog een aantal weken kunnen genieten van het warme weer. Waar de een graag een hoge factor aanbrengt en wat zonnestraaltjes pakt, gaat de ander toch liever in de weer met een zelfbruiner voor een gebruinde huid. Maar als je hier geen fan van bent, dan heeft onderstaande TikTokker misschien wel dé oplossing voor je.

Sunkissed skin

Hoe je thuis een gebronsde look krijgt zonder zelfbruiner te gebruiken? Een vrouw deelt haar geniale hack op social media en het filmpje is inmiddels viral gegaan. Victoria laat op TikTok haar simpele methode voor een sunkissed skin zien. Enne, je hebt er slechts twee dingen voor nodig die je bij elke drogist kunt vinden. Welke twee dingen dit zijn? Een fles babyolie én een goedkope bronzer mét een glow.

How to

De TikTokker demonstreert in de video hoe je de bronzer in het flesje met olie krijgt. Pak eerst een stuk papier, 'plet' de bronzer en giet het vervolgens in het flesje met babyolie. Schud het flesje goed heen en weer totdat de stukjes bronzer zich volledig hebben vermengd met de olie. Als er een bruine vloeistof ontstaan is, zit je goed. Breng het mengsel vervolgens aan op je lichaam en je hebt direct een gebronsde look die je er gemakkelijk onder de douche weer van af kunt wassen. Easy does it!

Breng het mengsel trouwens niet aan als je de zon in gaat, want met een olie zonder SPF in de zon doet zelden iets goeds voor je huid. Pas daarnaast ook op met lichte kleding, want het kan afgeven.

@satisfac_tory

All summer 2020 ☀️✨ ##babyoil ##summerglow ##tanner ##hacks ##fyp ##foryou ##bronzer ##summer

♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

Bron: The Sun | Beeld: iStock | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook