Wil je weten: deze handige ZARA-hack die op dit moment viral gaat

Dit hadden we eerder willen weten...

ZARA

Handen omhoog als je jezelf gaat trakteren op iets nieuws van ZARA om payday te vieren! En speciaal voor jullie hebben wij dan ook een shoppinghack die je flink wat euro’s kan besparen. Let wel: het is geen nieuwe hack, maar de kans is groot dat je er niet van hebt gehoord, omdat-ie erg voor de hand liggend is.

Maten

Wie wel eens bij ZARA shopt zal zich vast en zeker wel eens hebben verbaasd over de maten. De ene keer pas je in een 36, terwijl je de andere keer met moeite een maat 40 dicht krijgt. Jep, de maten bij Zara zijn niet altijd even encouraging. Echter is er nu een trucje, waarmee je de maten van Zara hoogstwaarschijnlijk veel vanzelfsprekender zullen zijn.

Symbolen

Het draait namelijk allemaal om het label van de kledingstukken. Het blijkt namelijk dat als er een driehoekje met het puntje naar beneden op het label staat, het item iets kleiner valt. En wanneer er een vierkantje opstaat, valt het item normaal. Aha! Dat scheelt waarschijnlijk een hoop gedoe tijdens het passen.

Dus nee, je hoeft je niet meer druk te maken over waarom je nou ineens niet meer in je eigen maat past, want Spaanse kledingmaten vallen nou eenmaal kleiner. Thank us later!

Fashion
  • Grazia
  • Liza Summer, Twitter