Hebben: deze sieraden mogen niet in je collectie ontbreken

Ze geven je outfit net die extra touch die het soms nodig heeft.

Sieraden zijn dé finishing touch die je outfit een geheel maken. Hoewel we eerder zagen dat parels en statement kettingen dit seizoen hot and happening zijn, doet de minimalistische look het ook nog steeds erg goed. Welke sieraden er niet in je collectie mogen ontbreken? We zetten ze voor je op een rij.

Sieraden

Iedereen heeft vaak wel een sieraad om. De een die heeft meerdere ringen en kettingen om en de ander houdt het rustig bij één of twee sieraden. Isabel Bernard is een sieradenmerk wat van alle markten thuis is. Zo hebben ze uitbundige sieraden maar ook minimalistische sieraden. Daarnaast hebben zij betaalbare luxe 14 karaat gouden sieraden. Lees snel hieronder verder voor alle ins en outs over sieraden.

Oorbellen

Gouden oorbellen zijn soms erg lastig te vinden en daarnaast is het ook enorm smaakgevoelig. De ene houdt van uitbundige oorbellen en de ander gaat liever voor een minimalistische variant. Hierdoor is het soms lastig om oorbellen aan iemand cadeau te doen, doordat de kans bestaat dat hij/zij het niet mooi vindt. De tip daarbij is om goed te kijken wat voor sieraden diegene al draagt, zodat je de plank niet mis slaat. Let daarnaast ook op of diegene goud of zilver draagt, hierdoor verklein je namelijk de kans dat je een grote fout maakt. Met een paar mooie ring oorbellen sla je vrijwel nooit de plank mis, want ook mensen die meerdere oorbellen dragen, kunnen deze earrings goed gebruiken. Enne, met de meeste eenvoudige oorbellen kun je eigenlijk niet de mist in gaan. Daarom zit je met de gouden oorbellen collectie van Isabel Bernard eigenlijk altijd goed. Deze oorbellen zijn 14 karaat goud, waardoor het ook langer meegaat dan gold plated oorbellen, doordat ze helemaal van goud zijn en niet alleen een laagje goud hebben.

Kettingen

Met kettingen kun je een ware party maken om je hals heen. De afgelopen tijd is het de trend om de letter van je voornaam als hanger te hebben. Dit is een heel goed cadeau wat je aan iemand kunt geven, doordat het een simpel iets is wat iedereen leuk vindt. Door meerdere kettingen te dragen kun je veel mix- en matchen, waardoor er echt je eigen look ontstaat. Zo zijn kralenkettingen met een mooie gouden ketting erg mooi om samen te combineren, maar er zijn natuurlijk meerdere opties mogelijk.

Ringen

De juiste ring aan iemand geven is een groot risico, doordat je misschien niet iemands ringmaat weet. Dit kun je uitzoeken door diegene een ring te laten passen of op de gok een maat te bestellen. Ringen komen in verschillende versies de een heeft allerlei stenen en de andere ring is heel rustig en minimalistisch. Vaak zie je al aan een ring of het bij diegene past of niet. Isabel Bernard heeft betaalbare 14 karaat gouden ringen wat perfect is om te geven, bijvoorbeeld als iemand geslaagd is voor zijn/haar studie.

Armbanden

Armbanden worden ook wel armcandy genoemd. Sommigen hebben hun armen vol, terwijl anderen enkel een bracelet om hebben. Armbanden bedenk je misschien niet snel, maar ze kunnen wel degelijk je outfit net de extra touch geven die het nodig heeft. Door de 14 karaat armbanden en de luxe uitstraling van Isabel Bernard valt iedereen zijn oog op je arm. Verder blijven de armbanden ontzettend lang mooi, wat betekent dat je er ook ontzettend lang plezier van kunt hebben.

Beeld: Isabel Bernard

Laatste nieuws