Trend du moment: een kleurenexplosie

Deze zomer mag het allemaal feller en uitbundiger.

Rainbow Maximalism

Dat het voorjaar en pasteltinten hand in hand gaan, is geen verrassing. Inmiddels is de zomer aangebroken en mag het allemaal wat feller en uitbundiger. De allernieuwste trend op modegebied is namelijk 'Rainbow Maximalism'. Kortom: een kleurenexplosie van alle kleuren van de regenboog.

Rainbow Maximalism

Op een prachtige week vol zonnestralen na, hebben we niet heel veel geluk gehad met het zomerweer tot nu toe. De lucht is weer grijs gekleurd en er vallen geregeld wat regendruppels op je dakkie. Als tegenhanger van het grauwige weer is daar nu de nieuwste modetrend voor de zomer: 'Rainbow Maximalism'. Enne, dat is precies wat je ervan verwacht: kleur, kleur en meer kleur. Het liefst zoveel mogelijk kleur in een outfit.

Inspiratie

Zo'n kleurenexplosie is misschien even wennen na al die neutrals in je garderobe, maar als je ziet hoe onderstaande ladies de trend dragen ben je helemaal om. Ga voor één item met verschillende kleuren, zoals een vrolijk gestreept overhemd of een jurkje met een opvallende print. Wil je het grootser aanpakken? Combineer dan meerdere gekleurde items met elkaar. De key hier is om verschillende kleuren te kiezen. Roze met rood, geel met oranje en groen met blauw: het kan allemaal.

Fashion
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram