Wow! Met deze handige hack kun je je eigen haar invlechten

Easy does it!

invlechten

Het invlechten van haar blijft voor velen lastig, vooral als het je eigen hairdo betreft. Waar het de een gemakkelijk afgaat, is het voor de ander een onmogelijke taak. Hoe doen ze dit toch? We've got your back! Want met onderstaande lifehack zou ook jij zomaar eens een pro kunnen worden in het invlechten van je eigen haar. You're welcome.

Hack

Ingevlochten haar is niet alleen mooi in bepaalde kapsels, een ‘basis’ invlecht is ook nog eens heel praktisch. Want dat lange haar is hartstikke mooi, maar in de zomer is het vooral heel erg warm. Je kunt je lokken natuurlijk opsteken in een knot of paardenstaart, maar je kunt het ook invlechten. Denk jij: ik heb geen idee hoe dat moet? Je bent niet de enige. Gelukkig is daar TikTok, met wederom een handige lifehack. Met dit trucje kan iedereen invlechten.

How-to

Oke, we geven toe dat het niet écht invlechten is, maar het effect is hetzelfde. Begin met je haar in een middenscheiding. Kies of je links of rechts wilt beginnen, pak de voorste pluk aan de voorkant en split de pluk in tweeën. Draai de twee plukken om elkaar heen en pak na iedere draai een beetje haar van de zijkant erbij. Herhaal dit totdat je ongeveer ter hoogte van je oor bent. Split het overgebleven haar nu in drie delen, terwijl je de gedraaide lokken goed vasthoudt. Maak het vervolgens af met een normale vlecht et voilà! Als je dit eenmaal onder de knie hebt, is de stap naar een ‘echte’ invlecht snel gemaakt. Succes!

Bekijk hieronder de hele TikTok-video:

@bethanyfosbery

QUICK & EASY RAINY DAY HAIRSTYLE 🌧 #hair #hairstyle

♬ original sound - Bethany Fosbery
Beauty
  • Dingen voor Vrouwen
  • BrunoPress
  • TikTok