Deze nineties haarspeldjes zijn weer helemaal hip

Back to the nineties!

Lees ook

Het is al jaren geen verrassing dat trends uit de seventies en nineties regelmatig een comeback maken. Vaak gebeurt dat in cycles van 20 jaar. Deze nineties trend daarentegen lieten iets langer op zich wachten, maar de haarspeldjes zijn terug. And better than before.

Nineties

Er is een reden waarom we elke keer weer de 90s-archieven induiken om inspiratie op te doen voor nieuwe looks. De jaren negentig was nou eenmaal een iconische tijd vol goede muziek (hallo, Spice Girls?!), geweldige mode en de beste haar en make-up. Het is dus helemaal niet zo gek dat de nineties anno 2021 een behoorlijke comeback maken.

Als er één accessoire nineties schreeuwt, dan is het wel het haarspeldje. Zo eentje waarmee je je pony opzijschoof. Bij voorkeur in een fel kleurtje of met een leuk printje. Juist, dát haarspeldje is weer helemaal terug van weggeweest. Ook deze zomer mogen de haarspeldjes weer lekker opvallend. Denk aan: parels, felle kleuren en zelfs woorden als 'glam' en 'boss'. Wij zetten onze favoriete looks op een rij.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook