Marie Claires weekendtips 

Een weekend vol kunst en cultuur.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Openluchttheater in het Vondelpark 

Er is steeds meer mogelijk en voor het Openluchttheater in het Vondelpark betekent het dat ook zij weer bezoekers mogen verwelkomen. Dit weekend kun je daar genieten van verscheidene optredens. Ga naar een comedyshow van Dolf Jansen, aanschouw de klassieke muziek van Ciconia Consort, bekijk de dans van The Ruggeds of luister er naar Gallowstreet. Het gaat deze zomer door corona overigens ietsjes anders dan voorheen. Je kunt nu namelijk niet zomaar naar het theater, maar moet van tevoren een stoel reserveren.

Wanneer:
T/m 22 augustus 2021

Waar:
Het Vondelpark

Rotterdam Art Week

Gek op kunst? Dan zit je dit weekend goed in Rotterdam. Daar vindt deze week Rotterdam Art Week plaatst. De hele stad staat dan in het teken van kunst, design en architectuur. Er vinden dan speciale openingen, pop-up shows, festivals, lezingen, beurzen en andere optredens plaats door de hele stad.

Wanneer:
30 juni t/m 4 juli

Waar:
Rotterdam

Kijktip: Sex/Life

Sinds iets minder dan een week staat de serie Sex/Life op Netflix en momenteel is het Nr. 1 in Nederland. De ooit zo vrijgevochten Billie woont met haar man en kinderen in een buitenwijk in Connecticut en het is duidelijk dat ze reuring mist. Zo zijn zij en haar man al meer dan een jaar niet meer intiem geweest en dat doet haar fantaseren over de tijden waarin ze wel van bil ging. Ze denkt met name terug aan de passievolle momenten met haar ex Brady. Ze mist haar oude leven. Zal ze bij haar man blijven? Of zorgen haar verlangens ervoor dat ze een ander pad inslaat?

Bron: Openluchttheater Vondelpark, Art Rotterdam, Netflix | Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook