Deze laarsjes zijn ook deze zomer weer hot and happening 

Een nog altijd gelief item. 

laarsjes

De tijd waarin laarzen tijdens de zomer enkel stof hapten in de kledingkast ligt al jaren ver achter ons. Sterker nog: het is een festival essential. Met name in Dr. Martens hullen we onze voeten het liefst tijdens het festivalseizoen. De klassieke combat boot is ook deze zomer weer hot and happening en stelt nimmer teleur.

Populair

Elk jaar weer zien we trends terugkomen van weggeweest. Voor Dr. Martens is een heuse comeback echter niet nodig. They’ve always been around. De laars, die voorheen een wat grungy imago had, heeft bewezen een ware staple te zijn in ieders garderobe.

Decade after decade gaan de bulky boots van Dr. Martens als zoete broodjes over de toonbank, maar de afgelopen tijd gebeurde dat misschien wel meer dan ooit. In corona stelden we onze prioriteiten bij. We wilden comfort, praticality en fashionability in een item terugzien. Daarvoor waren we bij Dr. Martens uiteraard aan het juiste adres.

Inspiratie

De outfit-ideeën met het chunky schoeisel is eindeloos. Je kunt de inner rock queen in je naar boven halen door te gaan voor stoer, maar ook onder bloemenjurkjes en powersuits staan de schoenen fantastisch. Nog wat zomerinspiratie nodig? We got you!

Fashion
  • Who What Wear
  • BrunoPress, Instagram