Handig! Met deze hacks blijft je foundation heel de dag zitten

Zo zorg je dat je foundation mooi blijft zitten. Ook tijdens zomerse hitte.

foundation

Make-up aanbrengen is voor veel vrouwen vaste prik in hun ochtendroutine. But let's face it: in make-up aanbrengen gaat tijd zitten. Aan het einde van de dag willen we dat de make-up nog steeds mooi op ons gezicht prijkt. Te beginnen met de foundation. Voorkomen dat je foundation aan het einde van de dag is verdwenen? Met deze hack blijft het beautyproduct de hele dag zitten.

Irritatie

In de zomer zweten we door hogere temperaturen meer dan normaal. Met een laagje foundation op je gezicht, ga je al snel merken dat je huid wat te zeggen heeft over de warme temperaturen. Je gezicht voelt sneller warm aan en de foundation zal er door opkomend zweet al gauw minder mooi uitzien. Sterker nog: je kunt zelfs een rode of geïrriteerde huid krijgen van het dragen van foundation in de zomer. Daarom kiezen veel vrouwen voor minder make-up tijdens dit seizoen.

Trucje

Veel vrouwen gebruiken tijdens de hete dagen alleen de basics, zoals een BB-cream, een likje mascara en eventueel wat concealer. Bovendien hebben we in de zomer vaak een wat bruinere huid door de zon. Hierdoor heb je over het algemeen minder foundation nodig om hetzelfde effect te bereiken. Toch snappen we dat het soms fijn is om foundation te dragen. TikTok comes to te rescue! Hoe je ervoor zorgt dat je foundation toch goed blijft zitten? Het is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is eerst een beetje transparante poeder aan te brengen en daarna pas je foundation. Normaal breng je die poeder pas op het laatst aan, maar door dit als eerst te doen geeft het een ander effect. Ideaal!

@goldenbeauty_xo

Makeup Hack Of The Day #makeuphacks #makeuphack #beautytips #fyp #foryoupage #makeuptipstiktok #beautyhack

♬ original sound - Jarida🖤
Beauty
  • Dingen voor Vrouwen
  • BrunoPress
  • TikTok