Dit zijn de voedingsmiddelen waar Kate Middleton bij zweert

Fun fact: de hertogin doet haar boodschappen altijd zelf.

Kate Middleton

Als onderdeel van de Britse royal family stellen we ons nog weleens voor dat Kate Middleton luxe ontbijtjes en dito diners nuttigt. Maar sinds ze met prins William in het huwelijk trad, is haar dieet helemaal niet zo veel veranderd. De hertogin legde altijd al de nadruk op een gezonde leefstijl. Dit zijn de voedingsmiddelen die zij fanatiek opneemt in haar dieet. En ja, er is daarnaast gewoon ruimte voor een wijntje.

Boodschappen

Uit de hoogte doet Kate niet met haar leefstijl. Geen dagelijkse caviar, dus. Ook blijkt de Duchess een nuchtere Brit. Zo doet ze haar boodschappen altijd zelf. Met bodyguards wel te verstaan, maar toch. Ze doet het wel. De volgende voedingsmiddelen neemt de Hertogin van Cambridge vaak mee uit de supermarkt.

Wijntje

Natuurlijk past ze goed op wat ze eet en drinkt, maar ook Kate lust nu en dan een wijntje. Zo vertelde ze na haar eerste zwangerschap tijdens een wijnproeverij in Nieuw-Zeeland dat ze “er van genoot weer wijn te drinken na haar zwangerschap van George”. Ook heeft Kate veel verstand van wijn en hoe het gemaakt wordt. Natuurlijk zie je haar nooit dronken worden, maar ze kan erg genieten van een goed glas wijn. Same Kate, same.

Koffie

Ook op dit punt kunnen wij ons wel met Kate vergelijken, ze houdt namelijk wel van een bakje koffie. Zo werd ze gespot in een Starbucks terwijl ze zwanger was. Ze bestelde een decaf latte (cafeïne is natuurlijk niet goed voor het ongeboren kind) en een koekje. Ze betaalde met een Starbuckskaart. Dit is vast geen dagelijkse gewoonte van Kate, maar tijdens haar zwangerschap trakteerde ze zichzelf dus gewoon zoals ieder ander. En ze kon dus niet zonder een lekker bakkie troost. Groot gelijk!

Rauwe voedingsmiddelen

Om haar ranke figuur te behouden, schijnt Kate Middleton graag rauw te eten. Ze eet veel groente en fruit en andere voedingsmiddelen die niet gekookt of gebakken zijn. Favorieten van de Duchess zijn ceviche, gojibessen, watermeloen en taboeleh. Toen Kate en William een bezoek brachten aan India hadden ze doorgegeven aan de chef van het hotel dat ze graag vegetarisch wilden eten. Dit doen ze niet altijd, want Kate heeft een dieet gevolgd waarbij ze juist wél veel vis en vlees at. Maar als ze niet aan het diëten is, geeft Kate wel de voorkeur aan groente en fruit.

Dieet

Veel mensen willen er fantastisch uitzien op hun eigen trouwdag en Kate Middleton was daar geen uitzondering op. Naar verluidt volgde ze het Dukan-dieet vlak voor haar trouwdag. Bij dit dieet eet je in de eerste perioden helemaal géén koolhydraten. Dit houdt in dat je alleen vlees, vis, ei en vetvrije zuivel eet. Erg pittig, maar wel effectief. Ook mag je dit dieet niet te lang doen.

Lievelingseten

Kate is best een avontuurlijke eter, dus op vakantie durft ze weleens te gaan voor een uniek gerecht. Daarnaast is ze ook gek op pittig eten. Ze eet met liefde een curry, alleen blijkt haar man de liefde voor pittig eten niet met haar te delen. Hij houdt helemaal niet van pittig eten. Zo maakte chef Vikram Vij een heerlijk gerecht voor de twee tijdens het Taste of British Columbia Food Festival, gebaseerd op het eten dat ze op hun bruiloft serveerden. Hij maakte een gerecht met lam en curry. Hij maakte het expres niet te pittig voor William, maar van Kate had het wel wat pittiger gemogen.

Celebrity
  • Kookfans
  • BrunoPress