Must see: bekijk live de Dior Haute Couture show van 2021-2022

The best seats in the house!

Lees ook

Nog geen plannen voor vandaag? Good! Vanmiddag showt Dior de Haute Couture Autumn Winter collectie van 2021-2022 en jij kunt front row vanuit je eigen woonkamer, balkon of terras de prachtige couture-stukken bewonderen.

Paris

Vanmiddag is het zover: de Dior Haute Couture 2021/2022 show. Vanuit Parijs worden de prachtigste creaties getoond aan de modeminnende wereld. Om 14.30 uur gaat het spektakel van start.

Hoewel modestad Parijs momenteel geel kleur op de reisadvieskaart van de overheid, is reizen naar de Franse hoofdstad in een paar uur niet mogelijk. Maar niet getreurd, want je kunt de show live streamen vanuit het comfort van je eigen woonkamer.

Inspiratie

Wat je kunt verwachten? Daarover weten we nog niet heel veel. Wel blijken de sierlijke muren van de Sala dei Ricami in het Palazzo Colonna in Rome een belangrijke inspiratiebron te zijn geweest voor Maria Grazia Chiuri. Hoe de modeontwerpster dat vertaalt naar de Haute Couture collectie ontdekken we in een paar uur. Een ding maakte het modehuis al wel bekend. Die connectie is 'cryptischer dan je denkt'.

Ben je ook benieuwd naar de collectie? Volg de show dan live via de livestream hieronder.

Bron: Dior | Beeld: BrunoPress | Video: Dior

Laatste nieuws

Zie ook