Perfect voor bij de borrel: het MARTINI vriendschapspel ‘Ask Your Friends’

Leer je vrienden nog beter kennen!

Lees ook

Nu de coronamaatregelen aan het versoepelen zijn, zoeken veel vrienden elkaar weer in het echt op. Speciaal voor deze momenten heeft MARTINI samen met psycholoog, (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez een vriendschapsspel ontwikkeld. Leer door middel van vijftig vragen en dilemma’s je vrienden nog beter kennen en heb gegarandeerd leuke gesprekken tijdens de borrel.

Focus verleggen

Geluk draait niet om wat je hebt maar om met wie je het deelt. Marcelino Lopez licht toe: “In tijden van crisis en onzekerheid, zoals een pandemie, keren mensen terug naar hun kern. Ze leren aspecten van hun leven te waarderen die daarvoor vanzelfsprekend waren: gezondheid, vrijheid en goede relaties. Dat is het nut van een crisis: het dwingt mensen om de focus te verleggen en dankbaar te zijn voor op zaken die er écht toe doen. Nu de pandemie haar grip lost, wordt het tijd om die meer verwaarloosde aspecten van ons leven te vieren. Avonturen beleven, plezier hebben met vrienden en samen mooie herinneringen maken.”

Je kan het spel op askyourfriends.martini.com winnen of online spelen. Bijvoorbeeld op 30 juli, International Friendship Day, de perfecte dag om een MARTINI Fiero & Tonic in te schenken en het Ask Your Friends spel erbij te pakken!

Een aperitivo met MARTINI Fiero

MARTINI Fiero is een heerlijk aperitief voor tijdens een zomerse borrel. De 100% natuurlijke vermout met een mix van citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en frisse witte wijn komt gemixt met tonic perfect tot zijn recht. Voeg daar lekkere hapjes, muziek en goed gezelschap aan toe en je hebt gegarandeerd een mooie middag of avond.

Het recept voor onze favoriete cocktail deze zomer:

Dit heb je nodig voor je FIERO PUNCH:

  • 75 ml MARTINI Fiero
  • 50 ml veenbessensap
  • 25 ml gemberbier
  • 5 ml cassis
  • IJsblokjes
  1. Roer de ingrediënten zachtjes door elkaar.
  2. Garneer met een sinaasappelschijfje, citroenschijfje en appelschijfje Serveer in een ballon- of wijnglas.

Bron: MARTINI | Beeld: MARTINI

Laatste nieuws

Zie ook