De one-shoulder tank tops maken dit seizoen een grote comeback

Yay or nay?

one-shoulder tops

De afgelopen tijd zagen we al veel verschillende tops voorbijkomen die deze zomer niet mogen ontbreken in je kast. Denk aan varianten als asymmetrisch, halter en de tube. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat de one-shoulder tank tops weer in de mode zouden komen. Enne, ze komen anno nu in diverse stijlen.

One-shoulder

Ook deze tops geven je een nostalgisch gevoel, maar de versie van 2021 is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als die van tien, twintig of zelfs dertig jaar geleden. De trend du jour is minimalistisch, met slanke pasvorm en zonder extra versieringen. Wel komen ze in verscheidene soorten, van effen zwart tot felgekleurd en van funky patronen tot bodysuits. The choice is yours! Daarnaast zijn ze ook nog eens super easy te stylen, waardoor het de ultieme go to top van deze zomer is.

Gespot

Of je het item nu monochroom styled of liever voor color blocking gaat, alles is mogelijk. De one-shoulder top is een basic die je in je kast wil hebben hangen. Verschillende influencers zoals Negin Mirsalehi, Benthe Liem en Josefine HJ zijn al fan van de trend. Hoe je de tank top combineert? Scroll naar beneden voor je dagelijkse dosis fashion inspiratie.

Fashion
  • PureWow
  • BrunoPress, Instagram