Hebben: deze wenkbrauwgel gaat op dit moment viral

Zo creeër je een eigen brow lift.

Lees ook

Door de komst van sociale media, reviewen tegenwoordig allerlei mensen producten én geven daarnaast ook tips. Zo ging deze mascara een keer viral en laatst schreven we ook over een acne hack. Enne, nu is er wenkbrauwproduct die het proberen waard schijnt te zijn.

Product

Dat fluffy wenkbrauwen al enige tijd een beautytrend zijn, valt niet meer te ontkennen. Tegenwoordig kunnen je er van alles mee, van verven tot lamineren. Waar de een met een brow soap in de weer gaat om de haartjes rechtop te borstelen, kiest de ander liever voor een gel. Alleen een 'normale' gel blijft vaak niet heel de dag zitten. De oplossing? De Brow Glue Instant Brow Styler van Nyx Professional Makeup. Een hele mond vol, maar op TikTok is het product viral gegaan. Gebruikers geven aan dat het product de effecten van een brow lift nabootst. We're hooked!


Viral

Niet alleen zijn TikTok-gebruikers lovend over het product, de wenkbrauwgel krijgt ook een hoge beoordeling (vijf sterren) op Amazon. Het product is een beetje plakkerig, waardoor het gemakkelijk is om je wenkbrauwen in vorm te brengen. Binnen een paar minuten heb je je eigen brow lift gecreëerd. Volgens TikTokkers een product die het waard is om aan je beautyroutine toe te voegen.

@rose.friederike

Das Ergebnis am Ende 😱 IHR BRAUCHT DEN!!! ##nyx ##browglue ##perfectbrow ##brows *keine bezahlte Werbung

♬ Nathy Peluso: Bzrp Music Sessions, Vol. 36 – Bizarrap & Nathy Peluso

@glamzilla

Who gave them permission? ##makeuptiktok ##makeupfyp ##Fyp 

♬ original sound – Stephanie Valentine

@thefacesofabi

Testing the new @nyxcosmetics_uk brow glue! What do you think? 🤔 ##soapbrows ##nyxbrowglue ##makeupartist ##fluffybrows

♬ original sound – ABI ELSE

Bron: PopSugar | Beeld: iStock | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook