Meer pit in je garderobe? 4x opvallende jurken

Elegante en kleurrijke items!

Zie jij alleen maar zwarte of witte kleding als jij je kast opentrekt? Ben je toe aan wat meer kleur en pit je garderobe? Tijd om een statement te maken met behulp van kleur en print! Met deze vier jurkjes van Nikkie word jij niet meer over het hoofd gezien!

Vrolijk in Oranje

Een felgekleurd kledingstuk doet vaak vele hoofden draaien. Deze elegante oranje jurk zorgt ook voor een positieve sfeer: de omslagjurk zorgt voor een zomers gevoel en straalt feestelijkheid uit. De rouches geven een speels en zwierig effect aan de jurk. De tailleband met strik is zelf te verstellen waardoor de jurk fijn en getailleerd om het lichaam valt. Kortom, een fijne en soepele jurk waarmee je echt opvalt.

“On Wednesday we wear pink”

Mooi roze is niet lelijk! Zeker niet met een mooi vallende roze jurk van Nikkie. Het zachte diepe roze geeft een vrolijke toon aan de jurk. De zwarte banden aan de mouwen en onderkant van de jurk geven een mooi contrast met de liefelijkheid wat roze met zich meebrengt. De viscose stof voelt tevens zacht aan en zorgt voor een luxe uitstraling. De kreukvrije stof en korte mouwen geven veel bewegingsruimte en draagcomfort. Een fijne jurk die veel blijheid met zich meebrengt!

Zonnetje in huis

Als je in een vrolijke bui bent, dan wil je dat het liefst aan de hele wereld laten zien. Dat kan met deze okergele flowy jurk! De losse fit met elastische band laat de jurk mooi om het lichaam vallen en benadrukt de taille. Ook de mouwen vallen sierlijk en speels om de armen heen. Een mooie v-hals laat de nek open voor eventuele accessoires. In deze gele jurk straal je de hele dag door en ben je klaar voor een mooie zomer!

Opvallende print

Zwart en wit hoeft niet alleen maar saai te zijn. Met een opvallend patroon kan je optisch veel bekijks trekken met jouw outfit. Bijvoorbeeld met deze zwart-beige gestreepte jurk: de verticale strepen doen je langer en dunner lijken. Dit wordt versterkt door de dichtheid en vorming van de strepen bij de middel en de wijdere uitloop in de rok. Dit laat je taille smaller lijken en de rok zorgt voor een levendig effect bij het lopen. Ook hier zorgt de viscose stof een heerlijke zachte pasvorm.

Bron: Nikkie | Beeld: BrunoPress, Nikkie

Laatste nieuws