Marie Claires weekendtips

Van boeketten plukken tot wijn proeven.

Marie Claires weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Borrelen op het Bottelfeest

Gek op wijn en goed gezelschap? Dan zit je dit weekend bij Chateau Amsterdam goed. De urban winery maakt zich op voor de botteling van de nieuwe wijnen en dat proces laat de wijnmakerij niet zomaar aan zich voorbijgaan. Dat vraagt om een feestje. Tijdens het Bottelfeest wordt de nieuwe botteling gevierd én kun je meteen de tien nieuwe wijnen proeven. Van moderne tot conventionele wijnen. Cheers!

Wanneer:
16 juli tot en met 18 juli.

Waar:
Amsterdam

Bezoek een pluktuin

Pluktuinen zijn hot and happening. Stel je eigen boeket samen door eigenhandig bloemen te plukken, of verzamel verscheidene groente- en fruitsoorten in pluktuinen. Deze tuinen bevinden zich door heel Nederland en je kunt er vaak voor een zacht prijsje de mooiste bloemen plukken en het lekkerste fruit – momenteel zijn blauwe bessen, frambozen en kersen in het seizoen – verzamelen.

Waar:
Overal in Nederland

Theater in Den Haag

Vele festivals en evenementen zijn helaas afgezegd door nieuwe verscherpte coronamaatregelen. Een festival dat wel doorgaat is Theater Festival De Parade. Het rondreizende theater stopte 2 juli in Den Haag en verblijft daar dit weekend nog. Geniet er van een heerlijk diner en de leukste optredens.

Wanneer:
Tot en met 18 juli.

Waar:
Het Westerbroekpark in Den Haag

Lifestyle
  • Chateau Amsterdam,
  • BrunoPress, Instagram