Ai: blijkbaar maken we bijna allemaal deze fout met onze skincare

Dit is hoe beautymerk Relevant je wil behoeden voor die fout.

Anno 2021 zoeken we met ontzettend veel zorg onze gezichtsverzorgingsproducten uit. Skincare is hot and happening. Het ding is alleen dat we met name onze gezichtsverzorging prioriteren en wat minder denken aan de rest van ons lichaam. Face first, body second. Hoogtijd om ook hoogwaardige ingrediënten op te nemen in de rest van onze huidverzorging. Beautymerk Relevant komt daarom met een premium huidverzorgingskit om je huid te voorzien van de juiste care!

Maak het jezelf makkelijk met de Essential Body Kit 

Meer aandacht voor je algehele lichaamsverzorging. Dat wil je. Momenteel ligt de focus bij te veel mensen nog op hun gezichtsverzorging en minder op de verzorging van de rest van de huid. En dat terwijl de huid het grootste orgaan van het lichaam is. Alles wat we daarop aanbrengen, wordt door de huid geabsorbeerd.

Het kan best even lastig zijn om uit te vogelen welke ingrediënten goed voor je lichaam zijn, zeker als je ook nog eens wilt gaan voor vegan skincare. Om te zorgen dat je gehele lichaam de zorg krijgt die het verdient, komt Relevant met The Essential Body Kit. De box is gevuld met vier alledaagse producten die de huid reinigen en voeden. De producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit verzorgende ingrediënten die irritatie, droogheid en roodheid van de huid tegengaan.

De producten in de Kit van Relevant bestaan uit 99 procent natuurlijke en 100 procent vegan ingrediënten.

De producten

De Essential Body Kit bestaat uit een bodylotion, een body wash, een exfoliator en een deodorant. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: een parfum-vrije body kit en een met een milde en frisse citrus- en komkommergeur. De producten bestaan uit 99 procent natuurlijke en 100 procent vegan ingrediënten. En dat wil je!

Vaak besteden we meer aandacht aan de ingrediënten in onze gezichtsverzorging. Uiteraard doen we ook ons best voor de rest van ons lichaam. De producten die we hier echter voor gebruiken, bevatten nog weleens ingrediënten die we niet zomaar op ons gezicht zouden smeren. Het Deense beautymerk Relevant vindt dat we best wat extra zorg in onze andere lichaamsproducten mogen stoppen. Daarom ontwikkelde het merk producten die zijn voorzien van premium ingrediënten die ook vaak in gezichtsverzorgingsproducten voorkomen, zoals niacinamide, inuline en bilberry.

The verdict

Met Relevants Body Kit voorzie jij jouw huid van de verzorging die het nodig heeft. De vegan en bijna geheel natuurlijke producten van het beautymerk doen niet af aan andere merken. Zo testte een groep mensen de producten uit de body kit uit en de meningen logen er niet om. 91 procent was het ermee eens dat hun huid er binnen 4 weken beter uitzag.

De producten van Relevant zijn met zorg samengesteld. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben een positief effect op de huid. Daarnaast zijn alleen de meest eco-friendly ingrediënten gebruikt voor de producten. Ook heeft het Deense merk duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle verpakkingen van de producten bevatten daarom gerecyclede materialen. Hierdoor ligt de CO2-uitstoot van de kit 47 procent lager in vergelijking met traditionele verpakkingen. Impressive, right?

Nieuwsgierig geworden naar Relevants Essential Body Kit? Snappen we. Je kunt hier die van jou bemachtigen en je krijgt ook nog eens 21 procent korting met gratis verzending.

Bron: Relevant | Beeld: iStock, Relevant

Laatste nieuws