Yay! Downton Abbey keert terug op Netflix

Dat wordt bingen!

DA

Goed nieuws voor Downton Abbey-fans. De geliefde serie verschijnt binnenkort weer op Netflix. De streamingservice hintte er al eerder op dat de hitserie terug zou keren en that time has come!

Vijf seizoenen

De serie stond al eens op Netflix, maar werd helaas ook weer verwijderd. Tussentijds stonden alle vijf seizoenen van Downton Abbey op Amazon Prime, maar Netflix heeft de rechten blijkbaar weer terug. Nu heeft de streamingsdienst dus bevestigd dat je het populaire kostuumdrama vanaf 15 augustus weer kunt bekijken. Het aftellen kan beginnen, dus!

Films

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een tweede film. De eerste Downton Abbey-film was namelijk een groot succes. In deze eerste film werden de bewoners en het personeel van het Engelse landhuis verrast door koninklijk bezoek, wat vervolgens tot de nodige ophef en misverstanden leidt.

Ondanks het hoge 'eind goed, al goed'-gehalte van de film zijn er nog genoeg verhaallijnen waarop het vervolg kan voortborduren. Hoe gaat het met Lady Ediths baby? Lukt het Lady Mary om het hele estate in haar eentje draaiende te houden? En hoe loopt het af met de liefde tussen Tom en Lucy? Acteur Hugh Bonneville bevestigt dat er nóg een film op de planning staat. Of de eerste én tweede film ook op Netflix zullen komen, is nog niet bekend.

Lifestyle
  • RTL Nieuws, Grazia
  • Downton Abbey