Wassen, drogen en beach waves in weinig tijd? Zo gepiept!

Marie Claire x Dyson: Het drogen en stylen van je haar wordt een feestje met fijne tools. Voor ieder haartype en voor elk hair issue heeft het team van Dyson een oplossing.

Weinig tijd, groots effect

Je hebt 's ochtends gesport en je haar gewassen, maar wilt met good hair bij je eerste (virtuele) afspraak verschijnen. Föhnen met de Dyson Supersonic haardroger gaat dankzij de gepatenteerde V9-motor tot wel zes keer sneller dan met andere haardrogers, dus dat is zo gepiept.

Eenmaal droog? Pak de Corrale stijltang erbij voor losse beach waves. Selecteer de juiste temperatuur voor jouw haartype. De tool geeft altijd precies die hoeveelheid hitte af en wordt dus nooit te heet. Fijn, want overmatige hitte beschadigt je haar, en eenmaal beschadigd haar kun je niet meer repareren. Leg een pluk tussen de tang en draai deze in een rustige beweging van je af, voor een krul naar buiten toe. Als je je hele haardos hebt gehad, borstel je het haar door voor messy waves.

De technische specs van de Dyson Supersonic haardroger

Problemen oplossen die andere haardrogers negeren, dat was Dyson’s missie bij het ontwerpen van de Supersonic. Daardoor is-ie niet alleen sneller en stiller maar heeft-ie ook minder hitte nodig. En door geen extreme hitte te gebruiken, beschadigt hij je haar niet. De kleine, krachtige Dyson digitale V9-motor draait tot 110.000 toeren per minuut. In combinatie met de Air Multiplier-technologie produceert hij een gecontroleerde luchtstroom voor snel drogen en precisiestyling.

Intelligente warmteregeling beschermt de glans en voorkomt haarbeschadiging. In tegenstelling tot andere haardrogers meet de Dyson Supersonic haardroger de luchttemperatuur meer dan 40 maal per seconde en reguleert hij de warmte.

Een team van aero-acoustic engineers boog zich over het geluid. Dankzij een aantal aanpassingen in de motor stroomt de lucht er geruisloos doorheen. En door het compacte formaat van de motor is er ruimte in het handvat voor een aantal geluiddempende elementen. Dat alles maakt de Supersonic tot een stillere föhn dan ooit tevoren.

3 tips van Dyson-stylist Fleur Kreeft

1. “Voor het snelste föhnresultaat gebruik je het styling concentrator-opzetstuk. Deze concentreert de luchtstroom, waardoor het drogen nóg sneller gaat. Meestal is warmtestand 2 al voldoende.”
2. “De verschillende opzetstukken voor de Supersonic maken het mogelijk om al tijdens het drogen je haar te stylen. De Wide-tooth comb is ontworpen om haar met veel textuur meer lengte te geven tijdens het drogen. De diffuser is er om krullen meer definitie te geven.”
3. “Met een cold shot – druk op de knop, en er komt een shot koude lucht uit – geef je je haar een extra dosis glans.”
Dyson Supersonic, € 399

Silke draagt:
Luisa Cerano joggingbroek en top, Fred de la Brettonière gympen, Crisp Sheets badjas & handdoek, Kocca blazer en leren broek, Nenette blouse, Steve Madden pumps.

Met dank aan MADE.COM.

Beauty
  • Tekst & productie: Marjolein Vermeij, Videografie: Underscore_
  • Fotografie: Martijn Senders, Styling: Pedro Dias, Make-up: Monique Brinkhorst, Resy Raemakers, Haar: Fleur Kreeft, Cléon Vellam & Suzana Bajramovic voor Dyson. Model: Silke Otten via Skins Model Management, Productie: Sanne Kesler