Dit is het favoriete wimperserum van Meghan Markle 

Een serum dat ook geschikt is voor gevoelige ogen.

Meghan Markle

Dus, Moeder Natuur zegende jou niet met een paar lange, weelderige wimpers? Join the club. Niemand minder dan Meghan Markle struggelde hier ook mee, maar een bepaald wimperserum deed wonderen voor de wimpers van de voormalig actrice. Dus wij zochten, én vonden! Dit is het favoriete serum van Meghan.

Het serum

Heb je Meghan ooit met een bad lash day gezien? Waarschijnlijk niet. Het zou maar goed kunnen dat de duchess dat te danken heeft aan haar favoriete wimperserum. De RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner. Volgens Us Magazine is Meghan ‘beyond obsessed’ met het serum. En als-ie daadwerkelijk doet wat op de verpakking staat, dan snappen we wel waarom.

In slechts twaalf weken zou je langere en vollere wimpers krijgen als je elke dag het serum gebruikt. Je hoeft hiervoor alleen maar een lijntje te trekken langs de aanzet van je wimpers, zoals je je eyeliner dus ook zou aanbrengen. De kracht van het ‘serum’ zit ‘m volgens het merk in het feit dat het eigenlijk een conditioner is. “Op dezelfde manier zoals je je hoofdhaar voorziet van een conditioner, voorziet RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner je wimpers hiervan”, aldus het merk.

Wat doet het precies?

Een conditioner voor je wimpers, klinkt goed, maar wat doet het precies? Door tig voedende ingrediënten, zoals BioPeptin complex, peptiden en plantaardige ingrediënten houdt het serum je de wimpers zacht en gezond. Hierdoor zijn je wimpers minder broos, waardoor ze minder snel afbreken. Ook zullen je lashes er glanzender uitzien, omdat de wimpers goed gehydrateerd zijn. Hierdoor ogen je wimpers ook nog eens voller en dikker.

De duchess is overigens niet de enige die om is. Het serum gaat namelijk elke 33 seconden over de virtuele toonbank en ook dermatologen en oogartsen keuren het product goed. Het product is sulfaatvrij, hypoallergeen en irriteert niet, hierdoor is het ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Sounds good!

Beauty
  • RevitaLash, US Magazine
  • BrunoPress