Hebben: dé sandalen die op dit moment hot en happening zijn 

Een ware summer essential.

Het lijkt dit seizoen wel de summer of shoes. De cowboylaars is on trend, micro mules gaan als warme broodjes over de toonbank en plateau flipflops zijn weer terug uit de zeroes. En nu hebben we nog een schoen om aan dit rijtje toe te voegen, want ook de cage sandaal maakt furore.

De cage sandaal

Cage sandals, ook wel fisherman sandalen, doken in 2020 al voorzichtig op. De trend moest even op gang komen, maar het is zover. De sandaal is deze zomer de trend du moment. De sandaal met een gekooid patroon (om ooit vermoedelijk de tenen van vissers te beschermen tegen de vishaken) is een stevig model dat in een wat vlotter jasje is gestoken. Zo kun je de sandaal in aardtonen aanschaffen, maar ze zijn er nu ook in flashy kleuren.

Styling 

Je kunt de sandaal op de obvious manier dragen, lekker met blote voeten, onder een jurkje of jeans. Verscheidene influencers, waaronder Blanca Miró Scrimieri, kozen er daarentegen voor om de sandaal te dragen over hun sokken. En honestly, het sokken-in-sandalen-ding vinden we opeens niet meer zo’n ding.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws