Marie Claires beautynieuws: summer musthaves

Een geur met pomelo, een crème met gember en een turbosnelle nagellak.

Een geur met pomelo, een crème met gember en een turbosnelle nagellak. Alles voor een zonnige zomer. Marie Claires beauty editor, Marjolein Vermeij, zet de nieuwst producten voor je op een rij.

1. Eerste hulp bij maskne

Het dragen van mondkapjes kan zorgen voor een onrustige huid. Dit inspireerde hannah tot het maken van een nieuw product. Een mix van ferulic acid en niacinamide vermindert onzuiverheden en voorkomt de vorming van littekens.

2. Gembershot

Wist je dat gember ook goed is voor je huid? Het ingrediënt werkt als antioxidant en verbetert de natuurlijke afweer. Kenzo stopte het met vitamine C in een crème.

3. Als nieuw

Regelmatig verven en stylen geven je haar een flinke opdonder. Om de boel te herstellen, tippen wij Balmain’s Revitalizing Care-lijn. Die bestaat uit een lichtgewicht shampoo, conditioner en masker vol superverzorgende ingrediënten.

4. Krullenmanifest

Twee derde van alle vrouwen heeft golvend of krullend haar. Voor alle krullen is er nu Kérastase Curl Manifesto. Een 8-delige lijn vóór hydratatie en tégen pluis, die zorgt voor een mooie kruldefinitie.

5. Sky is the limit

Pomelo, hennepblad en zwarte peper; klinkt interessant, niet? Het zijn de verrassende ingrediënten van Byredo’s nieuwe geurcreatie Open Sky.

6. Clean label

Het nieuwe merk Skin Labo staat voor een clean benadering van beauty: innovatieve formules met een hoge concentratie actieve ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Van oogcrème tot maskertjes, ze hebben alles in huis.

7. Droog in 1 minuut

Duurt het laten drogen van je nagellak je te lang? Dan is Essie’s nieuwe supersnel drogende lak iets voor jou. Lakken, minuutje wachten en gaan.

8. Maatwerk

Huidbehoefte nummer één is een verzorgende crème. La Roche-Posay lanceert er een vol hyaluronzuur. Heel fijn: hij is er in een rijke en een lichte textuur.

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws