Met deze hacks verstop je gemakkelijk al je waardevolle spullen op het strand

Zorgeloos een frisse duik maken in het water.

waardevolle spullen strand

Het is de zorg van velen: hoe voorkom je op het strand dat je waardevolle spullen worden gestolen als jij een frisse duik maakt in het zwembad, de zee of een meertje? Natuurlijk vertrouwen we een beetje op de goedheid van de mens, maar het kan nooit kwaad om je spullen even extra goed 'op te bergen'.

Slim opbergen

Tuurlijk, het slimst is het om waardevolle spullen niet mee te nemen, maar zonder je telefoon de deur uitgaan voelt tegenwoordig onrustig. Ook heb je nu eenmaal je sleutelbos nodig. Als we op het strand vertoeven, vertrouwen we deels op de goedheid van de mens. Maak het zakkenrollers alleen niet te makkelijk en verstop je spullen op de volgende manieren:

Zonnebrandfles

Wat is iets dat iedereen bij zich heeft als ze naar het strand gaan? Juist, zonnebrand. De zonnebrandfles is een veelvoorkomend product op het strand waardoor niemand doorheeft dat dit jouw stiekeme verstopplek is. Spoel eerst de fles goed om en knip er een opening in via de achterkant. Haal eventueel het etiket eraf om vervolgens weer over de opening te plakken.

Reinigingsdoekjes

Heb je een aangebroken pakje reinigingsdoekjes in huis liggen? Mooi, je kunt hier namelijk makkelijk je sleutels in verstoppen. Ook je telefoon kun je hierin doen, maar doe dan wel eerst een plastic zakje om je telefoon, om te voorkomen dat schoonmaakmiddelen je telefoon beschadigen.

Pakje maandverband

Ook de verpakking van maandverband of tampons kun je gebruiken om je sieraden of telefoon in op te bergen. Haal de helft uit de verpakking en niemand heeft het door dat je hier spullen in verstopt hebt. Handig.

Strandbal

De laatste tip die je kunt proberen is een strandbal. Want net als de zonnebrandfles, is de strandbal ook veel te zien op het strand. Voor deze tip heb je alleen geen strandbal nodig waarmee je nog wit spelen, maar eentje die al kapot is. Prik een gat in de achterkant en stop hier je spullen in. Leg hem op je strandlaken, alsof je hem later nog gaat gebruiken. Niemand heeft iets in de gaten.

Misschien ook voor jou:
Hebben: de swimwear trends die je op dit moment overal ziet
Lifestyle
  • Tips en Weetjes
  • Andrea Piacquadio