Marie Claires weekendtips

Van een rooftop cinema tot een leuk spel met vrienden.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Ga naar het buitentheater

Gek op het theater én het bos? Dan is het Amsterdamse bos de plek waar je dit weekend wilt zijn. Je geniet er dit weekend van theatervoorstellingen tijdens de het Boslab Theaterfestival. De voorstellingen zijn vormgegeven door jonge makers die vaak net afgestudeerd zijn en laten zien wat zij allemaal in hun mars hebben. Je kunt ongeveer van zo'n drie voorstellingen per avond genieten.

Wanneer:
Tot en met 7 augustus

Waar:
Het Amsterdamse Bostheater

Dakbioscoop

In de zomer willen we niet te veel binnen zitten. Nu we nog kunnen genieten van lange dagen (en toch hopelijk ooit ook weer eens het lekkere weer) zou je eens in de buitenlucht een filmpje kunnen pakken. In Arnhem om precies te zijn. Daar vindt dit weekend de openluchtcinema plaats. Op het dak van Focus Filmtheater kun je verscheidene films bekijken. Vanavond is het The Father, morgen kijk je er Us, zaterdagavond The Lighthouse en zondagavond kun je Petite Maman aanschouwen.

Wanneer:
Tot en met 8 augustus

Waar:
Arnhem

Martini vriendschapsspel

Staat voor jou een avondje borrelen met vrienden op de agenda? Maak het dan extra leuk met een spel om elkaar beter te leren kennen. Het Martini vriendschapspel Ask Your Friends, om precies te zijn. Leer door middel van vijftig vragen en dilemma’s je vrienden nog beter kennen en heb gegarandeerd leuke gesprekken tijdens de borrel.

Je kunt het vriendschapspel op askyourfriends.martini.com winnen of online spelen. 

Bron: Focus Arnhem, Martini, Boslab Theaterfestival | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook