Marie Claires weekendtips

Van een drankje, hapje en spelletje op een rooftop in de stad tot een bloemige interactieve attractie.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Filmpje in de buitenlucht

De zomer is geen moment om binnen te zitten. That is als de zon zich van haar beste kant laat zien. Een filmpje pakken hoeven we gelukkig dit weekend niet binnen te doen. In Rotterdam vind je momenteel de pleinbioscoop. Oftewel: lekker van de zomerse dag genieten terwijl je in de openlucht naar een film kijkt op een magische locatie, namelijk aan de Wilhelminapier voor Hotel New York. Enkele films die je daar kunt aanschouwen zijn A Quiet Place Part II, Nomadland, Amélie en Promising Young Woman.

Wanneer:
Van 11 tot en met 29 augustus.

Waar:
Hotel New York, Rotterdam.

Drankjes en spelletjes op het dak van de Bijenkorf

Avondje met vrienden op de planning, maar weten jullie nog niet waar jullie gaan borrelen? Dan is de Bijenkorf wellicht de place to be. Of beter gezegd: het dak van de Amsterdamse Bijenkorf. Hier kun je een uurtje pétanque spelen (een soort van jeu de boules), terwijl je nipt aan een heerlijke Chandon Garden Spritz en geniet van een fruit de mers plateau van Fish Tales. Klinkt goed, toch?

Wanneer:
Van 9 tot en met 22 augustus.

Waar:
Het dak van de Bijenkorf, Amsterdam.

De bloemetjes buitenzetten

Gek op bloemen? Dan zit je in FloriWorld goed. In de Aalsmeerse hotspot bekijk je geen kunst, maar ben je onderdeel van de kleurrijke en magische droomwereld van bloemen en planten, verweven met de nieuwste hightech snufjes. In deze kleurrijke en magische droomwereld beleef je de magie van bloemen en planten in verschillende shows.

Waar:
Aalsmeer.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook