Lavendel is de pre-fall kleur van dit jaar 

Nazomeren met een pop of purple.

De zomer is nog niet voorbij, we know, maar een voorbereid mens telt voor twee. We passen deze filosofie ook graag toe op onze garderobe. De kleur die we deze herfst veel gaan dragen is lavendel, maar ook nu mag deze fijne zachte kleur al gezien worden.

Purple it is

Paars was nooit echt een héél geliefde kleur. Check maar eens je eigen garderobe, of anders wel die van een vriendin. Het is geen gegeven dat the color purple deel uitmaakt van iemands kledingkast. Toch blijkt de lavendelkleur momenteel goed te scoren en de kleur zou het maar zo nóg beter kunnen doen tijdens de herfst.

Ook voor paars geldt dat er eigenlijk geen kleurregels zijn. De kleur valt te combineren met vrijwel iedere tint, al is de ene keuze gewaagder dan de ander. Zo kun je paars combineren met roze, of maak de blits met een monochrome look. Niet zo fan van die opvallende looks? Dan kun je ook gaan voor een paarse blouse boven een jeans. Met zo een outfit zit je eigenlijk altijd goed.

Complimenterende kleur

Groene ogen? Dan is paars helemaal jouw kleur, want deze tone laat je oogkleur nog beter en sprankelender uitkomen. Maar ook als je een andere kleur kijkers hebt, zit je met paars eigenlijk altijd wel goed!

Bron: The Zoe Report | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws