De reden waarom je wilt investeren in een midi rok 

A true wardrobe hero.

midi rok

We hadden een paar zomerse dagen gehad in Nederland, maar inmiddels liggen die zonnestralen en temperaturen weer in het verleden. Het is momenteel niet echt zomer, maar ook niet echt herfst. So what to wear? Onze suggestie: de midi rok.

De veelzijdigheid van de midi rok

Stijlvol? Dat heeft de midi rok al bewezen te zijn. Het is daarnaast niet alleen een stylish aanvulling van je garderobe, maar het is ook een perfect overgangskledingstuk van de zomer naar de herfst. Het is luchtig, zonder dat het te koud is. En is dat laatste het wel? Dan los je al veel op met een paar hoge laarzen.

De midi skirt is het type rok waaronder je elke schoen wel kunt dragen. Feeling like flopflops? Kan prima in de zomer. Sneaker kinda gal? Fantastisch in de zomer en op de milde herfstdag. Draag je liever combat boots? Ook dan zit je met een midi rok goed. Deze stoere schoen leent zich ook perfect voor fris zomerweer en herfstige dagen.

Laagjes

Geen idee wat de weergoden voor een specifieke dag in petto hebben? Dan kun je deze rok ontzettend makkelijk combineren met andere items en laagjes. Denk aan een oversized blazer, een leren jack of een comfortabele trui.

Fashion
  • L'Officiel USA
  • BrunoPress, Instagram