'Honey chestnut' belooft dé haarkleur voor aankomend seizoen te worden

Feeling cosy? 

Honey chestnut

We zijn inmiddels halverwege augustus en dat betekent dat we over vier maanden al aan het aftellen zijn tot 2021. Quick, right? Het is dus niet eens zo’n heel gek idee om vast na te denken over de naderende herfst. Ga jij het nieuwe seizoen ook graag tegemoet met een nieuwe coupe? Dan is honey chestnut een kleur om te overwegen.

Honey chestnut

Elk jaar romantiseren we de herfst toch wel een beetje. We denken aan milde temperaturen, een lekker zonnetje en prachtig verkleurde bladeren aan de bomen. De realiteit is daarentegen wat minder idyllisch. Denk: veel regen, harde wind en geen zon. Dan maar onze lokken voorzien van wat herfstige cosiness.

Honey chestnut wordt naar verluidt een grote trend. Bij deze balayage wordt bruin haar voorzien van warme blonde(re) highlights. “Dit geeft een dimensie, zonder dat het haar te licht gekleurd hoeft te worden”, vertelt colorist Rex Jamieson aan Popsugar. Wel is het volgens de specialist beter om deze techniek toe te passen op nog niet gekleurd haar. In dat geval zou je volgens hem geen bleekmiddel nodig hebben. Is je haar wel geverfd? Dan zal je colorist waarschijnlijk aan de slag moeten gaan met bleek, maar ook dan kun je prachtig honey chestnut haar krijgen.

Honingblond

Honey chestnut komt in verschillende kleuren warm blond haar. Afhankelijk van je basiskleur kun je met je haarstylist bepalen welke honingblonde kleur het beste bij jouw lokken past.

Beauty
  • Popsugar
  • BrunoPress, Instagram