Dit is waarom je deze gouden armband mét permanente sluiting wil hebben

Voor een eeuwige bijzondere verbintenis met een geliefde.

C'est Moi Jewels

Raak jij om de haverklap je sieraden kwijt? Of ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of iemand die je lief is? Kijk dan eens naar de armbanden van C'est Moi Jewels. Want zodra je de gouden bracelet sluit, is het niet meer mogelijk om 'm te openen, zodat je voor altijd verbonden blijft. We're hooked!

Forever locked

Wist je dat de armbanden van C'est Moi Jewels de eerste unieke 14 karaat gouden armband mét permanente sluiting is en waar octrooi op zit? Zodra je de armband sluit, is het daarna niet meer mogelijk om 'm te openen. Enne, naast het feit dat de bracelet een permanente sluiting heeft, kun je ook nog eens kiezen uit 6 verschillende modellen. Daarnaast kun je het sieraad naar eigen wens personaliseren door bijvoorbeeld een gravure op het slot te laten zetten, denk aan een vingerafdruk, letters of zelfs as in de sluiting. Hoe bijzonder!

Tracemark

De tijdloze, duurzame armband verbind je voor altijd met je geliefden in de meest bijzondere vorm. Nog een ander uniek element van de armband is de zogenoemde 'tracemark' die hieraan gekoppeld is. Wat dit betekent? Als je de armband gekocht hebt, krijg je hiermee inzicht dat het sieraad is gemaakt van gerecycled goud en dat het vervaardigd is door gecertificeerde fabrikanten. Ook heeft elke armband een unieke code waardoor je 'm kunt registreren en hierdoor een certificaat krijgt. Dit kan allemaal via de unieke QR code die elke bracelet heeft. Op deze manier wil C'est Moi Jewels hun kopers inzicht geven in hun samenwerking met gecertificeerde fabrikanten die ethisch en duurzaam zijn.

Bijzondere verbintenis

"De armband zorgt voor een eeuwige bijzondere verbintenis met geliefden in de meest bijzondere vorm. We hebben verschillende varianten ontworpen, zo is er voor elke leeftijd en elk geslacht altijd wel een ontwerp dat past. Die eeuwige verbintenis die ervoor zorgt dat herinneringen weer tot leven komen, generatie op generatie."

Benieuwd geworden naar de armbanden van C'est Moi Jewels? Snappen we! Klik 'hier' om de collectie te bewonderen.

Lifestyle
  • C'est Moi Jewels