Hebben: Kate Middletons micro bag is de perfecte accessoire 

Ook schoonzus Meghan Markle is fan van het merk.

Kate Middleton tas

Kate Middleton heeft een jaloersmakende collectie handtassen. Regelmatig siert een pareltje weer aan de arm van de hertogin en die tassen gaan vervolgens als warme broodjes over de toonbank. Deze micro bag is daar geen uitzondering op.

Accessoire

Als Kate Middleton een royal engagement heeft, zijn we altijd benieuwd naar haar arm candy. Onlangs was dat een micro bag van het merk DeMellier. De hertogin werd met het item gespot tijdens een bezoek aan the National Portrait Gallery. Ze was hier ter ere van de release van haar fotografieboek Hold Still. Het boek was na de release niet meteen uitverkocht, haar tas daarentegen wel.

Draagt Kate iets? Dan zijn de Britten verkocht. Zeker als het item niet al te duur is en het een accessoire is die overal bij past. De Nano Montreal Bag van DeMellier is zo’n voorbeeld. De toffeekleurige variant die de royal droeg was onmiddellijk verkocht. Ook na een re-stock was de handtas binnen enkele seconden uitverkocht. De tas bemachtigen lijkt dus lastig, maar er is goed nieuws. De tas is namelijk weer verkrijgbaar!

Kate Middleton met de Nano Montreal bag tijdens haar bezoek aan de National Portrait Gallery.

Verkrijgbaar

Als jij net als Kate met een DeMellier over straat wilt, is dit niet het moment om te lang te wachten met die aankoop. De tas mag dan weer op voorraad zijn, maar ook nu gaat de verkoop ervan hard. The Nano Montreal in de kleur deep toffee smooth is verkrijgbaar voor 375 euro. Oh, en als je je dan inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens tien procent korting.

The Midi Venice

Kate is overigens niet de enige binnen de royal family die fan is van het merk. Zo werd ook Meghan Markle tijdens een event in Cardiff in 2018 gespot met een tas van het Britse merk.

Meghan Markle in 2018 met The Midi Venice tas van DeMellier.
Fashion
  • Red Online
  • BrunoPress, Instagram